Transport M. Janssens is een familiebedrijf dat al toe is aan de vierde generatie. Daardoor hebben wij een ruime ervaring kunnen opbouwen in het nationaal en internationaal transport. Onze ligging is de perfecte uitvalsbasis voor het transport van en naar de haven van Antwerpen.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in het containertransport over lange afstand door heel Europa. Hierbij vinden wij flexibiliteit en stiptheid zeer belangrijk. Daarnaast is Transport M. Janssens al jaren actief in het ADR-transport, zowel voor colli- als tankcontainers.

1940 // IN HET BEGIN...

Frans Janssens start met het vervoer voor landbouwers. Met paard en kar haalt hij groenten, fruit en melk op voor de vroegmarkt in Antwerpen.

1950 // INNOVATIE

Vanaf nu is het Frans Janssens en Zn. Samen met zijn zoon Marcel kopen ze 2 vrachtwagens en wordt er aan kipvervoer en huifvervoer gedaan.

1960 // EN ZN.

Aankoop van de eerste vrachtwagen voor containervervoer.

1970 // UITBREIDING

Uitbreiding naar 3 vrachtwagens voor het containervervoer. Deze worden nu bemand door Marcel en zijn 2 zonen Dirk en Luc.

1980 // VENNOOTSCHAP

In 1989 wordt de NV opgericht onder leiding van Dirk en Luc. Ook is er de aankoop van een geheel nieuw terrein in het industriepark Schaarbeek te Melsele.

2000 // EXTRA

Grote vernieuwing van de vloot en intussen uitgebreid tot 18 vrachtwagens.

NU // VERNIEUWING

Kenny komt in de zaak.
Transport Janssens start met sideloaders en breidt de diensten uit met genset-combinaties en kiptrailers.
De vloot omvat nu 44 vrachtwagens.